waarom adverteren op opkotinmelle.be ?

  • Streekgebonden aanbod

Uw zoekertje gaat niet verloren tussen huizen, appartementen of garages die te huur of te koop worden aangeboden in diverse regio's in België.

Geen eindeloze parameters en zoekcriteria.

  • Bekend bij de dienst huisvesting

Tijdens de opendeurdagen worden er ook fysieke flyers uitgedeeld aan de studenten die zich komen inschrijven. Hierdoor hoeft u niet langer zelfgemaakte A4'tjes ad valvas te gaan ophangen.

Het platform opkotinmelle.be is ondertussen goed bekend bij de huisvestingsdiensten. Zij juichen dit centraal platform toe om alle studenten snel en efficiënt te kunnen verder helpen.​

  • Bekend bij de studenten

Door het sponsoren van de locale fuiven en bals mikken wij op een grote visibiliteit bij de studenten in de regio. Hierdoor is opkotinmelle.be dè referentie voor wat het lokaal aanbod van studentenvastgoed betreft.

  • Efficiënt

Mits de juiste foto's, beschrijvingen en locatie kan de student reeds op voorhand bepalen of hij ècht interesse heeft in de studio of de kamer. Dat bespaart u nodeloze bezoeken.

Indien de kamer verhuurd is, passen wij de status van de studio of de kamer aan.

Bij vroegtijdige huuropzeg tijdens het academiejaar kunnen wij de status snel opnieuw aanpassen zodat u direct op zoek kan gaan naar een nieuwe huurder.